De gezonde basis in uw keuken

 
 

BioAkker KratjeLokaal groente- en fruitpakketten

wekelijks de gezonde basis in uw keuken

KratjeLokaal bezorgt de groente- en fruitpakketten van BioAkker - Jan van Arragon, iedere week kosteloos bij u aan huis in Zutphen, Warnsveld en Eefde*. U betaalt bovendien al gauw 10 procent minder dan de prijs die u voor de biologische groenten in de winkel of op de markt betaalt. Daarnaast kunt u ook voor lage prijzen verschillende producten bijbestellen. Zoals: eieren, kaas, meel (spelt en tarwe), spelt-pasta en honing. Allemaal van lokale biologische teelt of met een bijzonder verhaal. Kortom een ideale aanvulling op het aanbod van biologische en fair-trade producten in uw supermarkt. Kijk voor het volledige overzicht op onze producenten pagina

 

Groentenpakket € 13.23

inclusief bezorging

Het groentepakket zit iedere week weer boordevol met seizoensgroenten. Zoveel mogelijk uit de regio van akkers in Voorst, Almen, Zutphen en Warnsveld. Het groente-pakket heeft iedere week een gevarieerde andere samenstelling. Om het pakket voldoende variatie te geven wordt in de wintermaanden een klein deel ingekocht bij de groothandel.
Minimaal voldoende groenten voor 4 maaltijden met 2 volwassenen en 2 jonge kinderen. Veel gezinnen doen er 5 tot 6 maaltijden mee. Voor gezinnen met grote kinderen is het ‘Groentepakket groot’ wellicht een uitkomst: ongeveer 1/3 meer groenten, voor slechts € 17,62. Voor de echt grote eters is het natuurlijk ook mogelijk om 2 groentepakketten te bestellen.

Voor kleinere huishoudens is er het ‘Groentepakket klein’ voor slechts € 9,70


Goed bewaard, is minimaal 2/3 van de groenten de hele week houdbaar. Kijk voor de samenstelling van de pakketten in de afgelopen weken elders op de website: www.kratjelokaal.nl/dezeweek

 

Vul uw pakket aan met brood, kaas, eieren, honing en meer...

Enkele voorbeelden
- Biologische eieren van Boerderij de Nieuwe Baankreis uit Almen. Per doosje van 10 eieren € 2.80
- Spelt-desem en tarwe-brood gebakken van biologisch geteeld graan uit de IJsselvallei, gemalen in Korenmolen De Leeuw in Lettele. Vanaf € 2.72 per brood.
- Biologische boeren kaas van boerderij De Vijfsprong. Vanaf € 12,40 per kilo.
- Honing van Landgoed Hackfort of Ehzerwold (Almen) 450gram € 5.25
- Diverse soorten meel en bloem, biologisch geteeld in de IJsselvalei op de steen gemalen in Korenmolen De Leeuw in Lettele. Tarwemeel vanaf € 1,70 per kilo.

Kijk voor meer informatie op de pagina Onze producenten of schrijft u zich geheel vrijblijvend in op de nieuwsbrief voor meer producten en prijsinformatie.

©