aanmelden voor de wachtlijst

 

Op dit moment kunnen we wegens de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen, voorlopig geen nieuwe deelnemers inschrijven.

U kunt zich wel vast aanmelden (lees de informatie hieronder en scroll door naar de knop ‘Doorgaan met aanmelden’). U ontvangt dan automatisch bericht zodra er plek vrij is op de route langs uw adres.

Als u in de tussentijd al graag boodschappen thuis wilt laten bezorgen, neemt u dan contact op met SuperNatuur, bio-versmarkt in de Lange Hofstraat. Supernatuur biedt ook veel producten aan van lokale en regionale producenten en bezorgt eventueel ook bij u thuis.

En uiteraard kunt u ook zelf een fietstochtje maken naar de boerderijwinkel van Korenblik in Warnsveld, iedere week geopend op vrijdag 9:00 tot 18:00uur en zaterdag van 9:00 tot 12:30uur. Geesinkweg 13, Warnsveld. U vindt hier ook een groot deel van ons assortiment terug.

Voor de kaas en zuivelproducten van De Vijfsprong kunt u terecht bij De Koehoorn in de Dieserstraat of bij de boerderijwinkel van De Vijfsprong in Vorden geopend ma-za van 10:00 tot 17:00 uur. (ook een heerlijk rustpunt voor koffie of thee tijdens een fietstochtje door de prachtige omgeving)

Excusses voor het ongemak.

 

Waar bezorgt KratjeLokaal?

U kunt zich aanmelden voor KratjeLokaal als u woont (of wilt laten bezorgen) in de bebouwde kom van Warnsveld, De Hoven of Zutphen, (zie het oranje gebied op onderstaande kaart). Op dit moment kunt u zich alleen aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er ruimte vrij is op de route langs uw adres ontvangt u dan automatisch bericht. We bezorgen niet in het centrum van Zutphen, Noorderhaven en Bronsbergen. In de wijk Zuidwijken schrijven we geen nieuwe deelnemers meer in, in afwachting van overname van deze wijk. Zelf een KratjeLokaal beginnen? Lees hier verder




 

















©