youre allowed. first visit KratjeLokaal | BioAkker groeten & fruit pakketten
De gezonde basis in uw keuken

 
 
 

Het KratjeLokaal groentepakket

wekelijks de gezonde basis in uw keuken

KratjeLokaal bezorgt de groentepakketten samengesteld uit het aanbod van lokale telers (Boerderij Korenblik, Landgoed Velhorst), iedere week kosteloos bij u aan huis in Zutphen en Warnsveld.
Daarnaast kunt u ook voor lage prijzen verschillende producten bijbestellen. Zoals: eieren, kaas, meel (spelt en tarwe) en honing. U betaalt hetzelfde of minder als de prijs die u voor biologische producten in de winkel of op de markt betaalt. Allemaal van lokale biologische teelt of met een bijzonder verhaal. Kortom een ideale aanvulling op het aanbod van biologische en fair-trade producten in uw supermarkt.
En met iedere week slechts een paar muisklikken, maakt u een enorme stap in het reduceren van uw ‘voedselkilometers’ en levert u een belangrijke bijdrage aan het in standhouden van de biodiversiteit en duurzame voedselproductie op de akkers rondom Zutphen. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

Kijk voor het volledige overzicht van ons aanbod op onze producenten pagina

 

Groentenpakket € 12,60

inclusief bezorging

Het groentepakket zit iedere week weer boordevol met seizoensgroenten. Zoveel mogelijk uit de regio van akkers in Voorst, Almen, Zutphen en Warnsveld. Het groente-pakket heeft iedere week een gevarieerde andere samenstelling. Om het pakket voldoende variatie te geven wordt op het einde van de winter een klein deel ingekocht bij de groothandel.
Het pakket bevat minimaal voldoende groenten voor 4 maaltijden met 2 volwassenen en 2 jonge kinderen. Meestal zitten er 5 verschillende groenten in het pakket. Veel gezinnen doen er 5 tot 6 maaltijden mee. Voor de grote eters is het natuurlijk ook mogelijk om 2 groentepakketten te bestellen.
U kunt altijd items wisselen. Afhankelijk van waarmee u in het pakket wilt wissen betaalt u 1 of 2 euro extra per wissel. En u kunt altijd een item gratis wisselen voor een kilo aardappelen.
Goed bewaard, is minimaal 2/3 van de groenten de hele week houdbaar. Kijk voor de samenstelling van de pakketten in de afgelopen weken elders op de website: www.kratjelokaal.nl/dezeweek

 

Vul uw pakket aan met brood, kaas, eieren, honing en meer...

Enkele voorbeelden
- Biologische eieren van Boerderij de Nieuwe Baankreis uit Almen. Per doosje van 10 eieren € 3.40
- Spelt-desem en tarwe-brood gebakken van biologisch geteeld graan uit de IJsselvallei, gemalen in Korenmolen De Leeuw in Lettele. Vanaf € 3.15 per brood.
- Biologische boeren kaas van boerderij De Vijfsprong. Vanaf € 13.98 per kilo.
- Honing van Landgoed Ehzerwold (Almen) 450gram € 5.45

Kijk voor meer informatie op de pagina Onze producenten of schrijft u zich geheel vrijblijvend in voor meer product en prijsinformatie.