De gezonde basis in uw keuken

 
 

BioAkker KratjeLokaal groente- en fruitpakketten

wekelijks de gezonde basis in uw keuken

KratjeLokaal bezorgt de groente- en fruitpakketten van BioAkker - Jan van Arragon, iedere week kosteloos bij u aan huis in Zutphen, Warnsveld en Eefde*. U betaalt bovendien al gauw 10 procent minder dan de prijs die u voor de biologische groenten in de winkel of op de markt betaalt. Daarnaast kunt u ook voor lage prijzen verschillende producten bijbestellen. Zoals: eieren, kaas, meel (spelt en tarwe), spelt-pasta en honing. Allemaal van lokale biologische teelt of met een bijzonder verhaal. Kortom een ideale aanvulling op het aanbod van biologische en fair-trade producten in uw supermarkt. Kijk voor het volledige overzicht op onze producenten pagina

 

 

Combi-pakket € 16,30

inclusief bezorging

Het combi-pakket bevat een mix van groenten en fruit voor een huishouden van 1 of 2 personen. Genoeg voor minimaal ongeveer 4 maaltijden. Veel kleine huishoudens doen er 5 tot 6 maaltijden mee. En bevat minimaal 6 porties fruit. Het combi-pakket heeft iedere week een andere samenstelling. Kijk voor de samenstelling van de pakketten in de afgelopen weken elders op de website: www.kratjelokaal.nl/dezeweek


 

 

Groentenpakket € 12,66

inclusief bezorging

Het groentepakket zit iedere week weer boordevol met seizoensgroenten. Zoveel mogelijk uit de regio van akkers in Voorst, Almen, Zutphen en Warnsveld. Het groente-pakket heeft iedere week een gevarieerde andere samenstelling. Om het pakket voldoende variatie te geven wordt een klein deel ingekocht bij de groothandel.
Minimaal voldoende groenten voor 4 maaltijden met 2 volwassenen en 2 jonge kinderen. Veel gezinnen doen er 5 tot 6 maaltijden mee. Voor gezinnen met grote kinderen is het XXL pakket wellicht een uitkomst: de dubbele hoeveelheid groenten, voor slechts € 23,18.
Goed bewaard, tot ver in de week houdbaar. Kijk voor de samenstelling van de pakketten in de afgelopen weken elders op de website: www.kratjelokaal.nl/dezeweek


 

 

Fruitpakket € 8,56

inclusief bezorging

Het fruitpakket is de perfecte aanvulling op uw BioAkker groentepakket. Met minimaal 12 porties van 4 verschillende soorten fruit heeft u ook een gezonde basis in uw fruitmand. Het pakket bevat veel fruit (appel, peer, pruim) uit de regio en voor de afwisseling ook een klein deel fruit van verder weg (sinaasappels, grapefruit, bananen, avocado). Vanaf mei treft u in het fruitpakket ook aardbeien, kersen, frambozen en ander roodfruit.

 

Vul uw pakket aan met brood, kaas, eieren, honing en meer...

Enkele voorbeelden
- Biologische eieren van Boerderij de Nieuwe Baankreis uit Almen. Per doosje van 10 eieren € 2.60
- Spelt-desem en tarwe-brood gebakken van biologisch geteeld graan uit de IJsselvallei, gemalen in Korenmolen De Leeuw in Lettele. Vanaf € 2.49 per heel brood. ( € 1.30 voor een half)
- Biologische boeren kaas van boerderij De Vijfsprong. Vanaf € 11,16 per kilo.
- Honing van Landgoed Hackfort of Ehzerwold (Almen) 450gram € 4.55
- Diverse soorten meel en bloem, biologisch geteeld in de IJsselvalei op de steen gemalen in Korenmolen De Leeuw in Lettele. Speltmeel vanaf € 2,64 per kilo. Tarwemeel vanaf € 1,53 per kilo. Laagste prijs in Zutphen!

Kijk voor meer informatie op de pagina Onze producenten of schrijf u in op de nieuwsbrief voor actuele product/prijsinformatie.

 
Volg ons via BudgetDuurzaam
Goed idee! Ik meld mij aan
inhoud pakket van deze week